Retourrecht / herroepingsrecht
Consument / afnemer heeft het recht binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de levering of deel ervan te annuleren. De artikelen dienen vervolgens binnen 14 dagen na annulering retour gestuurd te worden. Teruggezonden artikelen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd door Woef en Co, deze worden geweigerd of de kosten worden bij de consument /afnemer in rekening gebracht. Ook pakketten onder rembours worden zonder voorgaand overleg geweigerd. Indien het om een foutief geleverd product gaat, worden de gemaakte verzendkosten door Woef en Co vergoed. Wij hanteren hiervoor de tariefwijzer volgens PostNL.

Consument / afnemer dient te allen tijde contact op te nemen met Woef en Co indien deze één of meerdere artikelen wil retourneren. Tevens dient men het formulier "herroepingsrecht" ingevuld met de retouren mee te sturen of te emailen.

Indien de artikelen ongebruikt zijn, voorzien van alle labels en tijdig en indien mogelijk correct in de originele verpakking zijn geretourneerd, betaalt Woef en Co de betaalde prijs, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.

Wanneer de door Woef en Co afgeleverde artikelen niet binnen de zichttermijn van 14 dagen zijn geannuleerd danwel binnen de tweede termijn van 14 dagen na annulering zijn terug gestuurd, gelden de zaken als geaccepteerd.

Van het retourrecht zijn uitgesloten; voedingsmiddelen, verzorgingsproducten incl. anti- vlooien en tekenmiddelen, gegraveerde penningen en afgeprijsde artikelen. Tevens is het retourneren van maatwerk niet mogelijk of artikelen die speciaal op wens van de klant besteld zijn.

Retourzending van artikelen is voor eigen risico van consument / afnemer. Woef en Co adviseert consument / afnemer dan ook bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

Verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper en worden niet door Woef en Co vergoed.

Formulier herroepingsrecht KLIK HIER

Onze voorwaarden KLIK HIER


| Meer

 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies